Har du platser eller upplevelser du vill sälja kan vi fotografera 360-panoraman och sätta ihop en virtuell rundtur för att visa den miljö du har att erbjuda. Exempelvis kan vi ge potentiella besökare eller köpare möjlighet att själva se sig omkring och orientera sig i uthyrningsstugor och stugområden, hotellrum, sevärdheter eller i försäljningsobjekt som hus, lägenheter eller båtar osv.

Vi fotograferar snabbt och effektivt både från marken och luften*. Vår utrustning möjliggör fotografering i utmanande ljusförhållanden samt med motiv i rörelse.

Våra 360-bilder kan kombineras med alla tänkbara former av information; tex. geografisk data, farledsinformation, 3D-modeller eller vanliga beskrivande informationstexter. Innehållet kan sedan presenteras i en anpassad webbapplikation. En informativ 360 graders flygbild kan vara ett intuitivt komplement till, eller i vissa fall t.o.m. fullvärdig ersättare av en traditionell webbkarta.

Våra 360-gradersbilder håller hög kvalitet och normalt omkring 16000*8000 upplösning i ekvirektangulär projektion. Källmaterialet fotograferas i råformat.

Webbapparna är optimerade för snabb visning oberoende av upplösning och antal bilder. Export av enstaka bilder och möjlighet till publicering på Facebook och Streetview är självklarheter.

*Vår UAV-verksamhet (flygfoto) sker alltid med erforderliga tillstånd och vi är, bland de första i Finland, fullt försäkrade (hull, liability) i vår verksamhet. UAV-operatören har genomgått säkerhetsutbildning och verksamheten är registrerad hos TRAFI.

Referenser

Michael Sars

Fotografering av skolfartyget Michael Sars för visning i 360-applikation med interaktiva däcksritningar. Omkring 100 högkvalitativa 360-bilder fotograferade vid ett enda fototillfälle.

Visa applikationen

Viking Line buss - Victoria

360-fotografering av konferensbussen Victoria.

Webapplikation anpassad för inbäddning på kundens hemsida.
Visa applikationen

360/VR Lägenhetsvisare - FAb Meristorp och Mildred & Naemi

Applikationer för lägenhetsvisning. Innehåller 3D-planskisser, 360-flygbilder och kartor.
Se visualiseringsapplikationerna här:
Meristorp
Mildred & Naemi

Avancia - nyckelgym Torggatan

360-fotografering för Google StreetView och inbäddning på hemsida.

Visa på Google StreetView

Maxinge Center

360-fotografering för Google StreetView och inbäddning på hemsida.

Visa på Google StreetView